//Cactus On The Moon!
Follow Dashboard
seriusly
Monday, 13 January 2014 | 0Superstar (s)!


Hello blgger and Assalamualikum . Dah lame iffa tak post blog kan ? still ingat iffa lagi tak nie ? hmm . macam dah tak ingat jee . macam dah tak ingat jee :33 sorry laa . iffa dah busy sekarang . study hrd laa konon . hehe . but now iffa kene hafal sane , hafal sine . tapi kite still tak boleh strees stress kite kene relax jee okeyy !iffa pun dah tak sangka iffa dah masuk 14 tahun . hmm . terkejutt right ? dah tua dah iffa . Doakan iffa berubah ke jalan yang benar k . Aminnn :)

If kite berbaik balik keyy :*
Saturday, 21 September 2013 | 0Superstar (s)!

Hmmmmm . Kenape kau sanggup tengok aku sedih setiap hari ? Dia dulu selalu gembirakan aku tapi kenape sekarang dia buat aku sedihhh ? why ? sebab peranagi aku or sebab dia ngorat aku ? seriouss talkk aku memang laa sukaa diaa . tapi masalah nyaa aku dengan dia tak ade pape hubungan lagi kann ? pleases laa weyhh ! aku tak nak kehilangan kauu . aku sayang kauu .diaa twinss aku tapi macam mane aku boleh samapai macam nii dengan diaa ? mybee dia nak aku ubat peranagai aku jadi lebih matangg ? or nak aku pindah sekolah biarr budak yang ngorat aku tuhh tak namapak aku lagi dekat sekolah ? kauu nak macam tuhh ? insyyallah .aku bolehh buat . tapi pleases laa bagi aku masa sikit bolehh ? aku sayang kauu . aku tak nak aku kehilang twinss ! kenape korang jelous dengan aku ? sebab dia ngorat akuu ? hmmm . iyelaaa . iyelaa . macam mane aku nak buatt biar dia suka dekat kauu ? macam mane ? sape boleh tolong aku ? iyeeeaa . aku tahu peranagai aku nii macam kanak-2 keyy . aku pahammm tapi aku justt nak mintaa maaf dekat kau jee sebab selamaanii  aku sakitkan  hati kauu . sorry sanagt tauu :* kalau kau dah tak sayang aku . hmmm . okee pleases abaikan akuu keyy .

X byee X

Merdeka rayaa :*
Friday, 6 September 2013 | 0Superstar (s)!




HELLO HELLO . Assalamualikum
Time sambutan merdeka rayaa :* iffa sayang semuaaa dekat gambar niey tapi ade yang tak ade .
hmmm tak pe laa . kita tengok yang mane ade je keyy .this my lesbo patner ;) awak adee ?
iffa rapat gile dengan diorang semuaa . muahhh :* nak iffa kenal kan semua lesbo iffa ke ?
iffa tak ade idea dah nieeyy .
byeee xx



// Raya tahun niee \\
Thursday, 15 August 2013 | 0Superstar (s)!

Hello blogger :-*
Assalamualikum

Raya tahun nie iffa tak banyak pergi rumah orang sanagat sebab raya tahun nie tak ade laa best sebab tapi tak tahu laa sebab ape dia takk bestt . hmm . kenape boley raya jadi tak best sanagat ? why ? Samapai raya keempat jee aku pergi-2 rumah orang tuh pun sebab mama ajak . kalau boleh aku nak datang beraya rumah nenek and rumah mak jee sebab ade dapat banyak duit raya .Tahun nie aku tak pergi rumah orang sanagt samapai kawan aku tanye kenape tak pergi beraya rumah kawan-2 pastu aku cakap hmmmm . tak pee laaa duit raya tuh .tak kesah tak kesah . hmmm hmmm . dah laa iffaa tak tahu nak update post ape lagi nieyy .


Byeee bloggeerr :-)

Raya raya ~!
Wednesday, 7 August 2013 | 0Superstar (s)!

Alhamdulillah Penuh jugak aku puasa tahun niey . where mercun ? where ? main mercun tuh elok-2 key . kalau main mercun tuh jaga diri . iffa tak nak tengok kawan kawan iffa main mercun samapai kene tangan laaa ape laa keyh ? iffa doakan korang main mercun dengan baik laa . Iffa minta maaf laa kalau iffa ade terkasar bahasa or lawan cakap korang ke ? sekali lagi iffa nak minta maaf dengan korang semua ! Iffa nak minta halalkan semua makan minum  iffa . Hope korang maafkan iffa ~ Nak duit raya ? datang laa rumah iffa


• ˚Selamat 。 • ˚ ˚ ˛ ˚ ˛ •
•。Hari Raya 。* • ˚。
˛ ˛ * _Π_____*。*˚ ˚ ˛
˛•˚ */______/~\。˚ ˚ ˛
˛• ˚ | 田田 |門| ˚

About mee ♥
Sunday, 26 May 2013 | 0Superstar (s)!

Hello Hello :-*
Name : Iffa Maisara Binti Salehhudin
Age : 13 year old
Name School : SMK Kampung Jawa
Abg angkat : Jeni sapuan and Amir firdaus
Akak angkat :Jeeha , Esmma and fyraa
Twitter :@official_iffa
Facebook :Iffa Maisara
Ask.fm :Iffa Maisara
Instagram :official_iffa
i'm friendly :)


The Disclaimer


▲ HELLO :)) ▲ Welcome to my blog . nice to meet youu keyy ! lol ollow me ? i will follow you backk :*

underlined, bold

blockqoute


Diary About Site


Let's Talk!

<